چهارمین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران به صورت مجازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۹ |
چهارمین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران به صورت مجازی چهارمین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران 11 و 12 تیرماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران  (ISBM2020)با هدف ارائه به روزترین اطلاعات حوزه نقشه برداری مغز، تبادل افکار متخصصین این حیطه، معرفی تکنولوژی های برتر مرتبط در داخل کشور و همچنین توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشه برداری مغز در سطح کشور، در 11 و12 تیر 1399، توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری حوزه نقشه برداری مغز در دو روز برگزاری این رویداد به روزترین و آخرین اطلاعات و فناوری‌های این حوزه را با یکدیگر تبادل می‌کنند.
همچنین معرفی فناوری‌های برتر مرتبط در داخل کشور و توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشه برداری مغز در سطح کشور از دیگر اهداف برگزاری این رویداد فناورانه است.
با توجه بحران کرونا این دوره از رویداد به صورت مجازی برگزار می‌شود.
9 نفر از اساتید برجسته این حوزه در آن سخنرانی می‌کنند. همچنین برگزاری پنل تخصصی از دیگر برنامه‌های جانبی این سمپوزیوم است.
در این دوره از رویداد تمام پژوهشگران و محققان از سراسر کشور می‌توانند به صورت رایگان شرکت کنند.
علاقمندان برای حضور و ثبت نام در سمپوزیوم می‌توانند به لینک زیر مراجعه کنند.

دفعات مشاهده: 387 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر