• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته مرگ و میر کودکان زیر5 سال در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/4/9 |
اولین کمیته شهرستانی مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در سال 99 برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، اولین کمیته شهرستانی مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در سال99 با حضور دکتر فخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و اعضای کمیته ، دوشنبه نهم تیرماه99 در سالن اجتماعات ستاد شبکه  برگزار شد.
توضیح اینکه: ریاست و کارشناسان بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم نیز به صورت LMS (غیرحضوری/آنلاین)  در این کمیته مشارکت داشتند.
درابتدای کمیته دکتر امامی ، هدف از برگزاری این جلسه را ارائه مداخلات به هنگام و موثر در راستای کاهش مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در شهرستان و یکی از شاخصهای مهم بهداشتی هر منطقه عنوان  کرد.
 در ادامه فاطمه قمرپور مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت ضمن گزارش سناریوی مرگ کودکان، مداخلات و چالش های مربوطه در این خصوص را مطرح کرد.
در پایان کمیته، مریم خواجه لک زایی؛ کارشناس برنامه مرگ کودکان شبکه بهداشت،  گزارش کاملی از وضعیت مرگ کودکان در شهرستان براساس علل وقوع انها در سال  98را ارائه داد .

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر