پاسخگویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق سامانه ۱۱۱ اداره کل بازرسی استانداری تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران  روز چهارشنبه 11 تیر ماه  با حضور در اداره کل بازرسی استانداری تهران از ساعت 10 صبح تا 12،از طریق سامانه ۱۱۱ پاسخگوی شهروندان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، براساس دستور نهاد ریاست جمهوری مبنی بر حضور مدیران کل و فرمانداران استان در اداره کل بازرسی استانداری تهران و پاسخ به شهروندان از طریق سامانه ١١١، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه روز چهارشنبه 11 تیر ماه  از ساعت 10 صبح تا 12 از طریق سامانه ١١١ (سامد- سامانه ارتباط مردمی دولت) پاسخگوی شهروندان استان تهران است.
گفتنی است؛ شهروندان استان تهران می توانند برای ارتباط و بیان مشکلات و مسائل خود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران (چهارشنبه) از طریق سامانه ١١١ (سامد)اقدام کنند.

دفعات مشاهده: 949 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر