پایش کنترل محیطی مکان های تجمعی جوانان در انتشار کرونا ویروس، از پژوهشگاه ژنتیک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
پایش کنترل محیطی مکان های تجمعی جوانان در انتشار کرونا ویروس، از پژوهشگاه ژنتیک
پایش و نظارت بر اجرای دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار در دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی تحت پوشش مرکز بهداشت غرب تهران از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک روز یکشنبه هشتم تیرماه انجام شد.
 به  نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران:  این پایش توسط واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران انجام شد.
 در این بازدید نکات ضروری از جمله فاصله گذاری اجتماعی، محافظت فردی، تکمیل فرم سلامت در حال انجام می باشدو نیز غربالگری اولیه و تست PCR برای دانشجویان خوابگاهی قبل از ورود بنابر اظهارات مسئولین پژوهشکده، انجام شده بود. همچنین به نکات زیر در خصوص دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار اشاره شد:
تاکید بر ثبت نام اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشگاه ها در سامانه خود اظهاری وزارت بهداشت (salamat.gov.ir)
معرفی سامانه 4030 و  سامانه پاسخگویی شکایات وزرات بهداشت (190)
اهمیت رعایت بهداشت فردی و فاصله گذاری فیزیکی
دستورالعمل استفاده از گندزداها
موارد مرتبط با خوابگاه های دانشجویی (طبق دستورالعمل)
راه های انتشارآلودگی کرونا ویروس
اهمیت رعایت بهداشت مواد غذایی
نصب فهرست مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه‌های تغذیه سالم در موارد شیوع ویروس کرونا

دفعات مشاهده: 388 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر