نشست هم اندیشی بررسی شاخص های تغذیه ای در گروه های هدف

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
نشست هم اندیشی بررسی شاخص های تغذیه ای در گروه های هدف
جلسه هم اندیشی بررسی شاخص های تغذیه ای در گروه های هدف با حضور کارشناسان مسئول واحدهای ستادی مرکز بهداشت غرب و رئیس مرکز، در دفتر ریاست مرکز  برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب؛  این جلسه مورخ 7 تیرماه  با هدف بررسی وضعیت شاخص های تغذیه ای تمامی گروه های هدف در سال98 و 97 و یافتن راهکارهای مداخله ای جهت بهبود و ارتقاء شاخص ها برگزار شد.
شاخص های مربوط به نوجوانان(وجود مشکل در الگوی تغذیه، فعالیت نامناسب بدنی)، جوانان(درصد اضافه وزن و چاقی،الگوی تغذیه نامطلوب)، میانسالان(درصد تغذیه نامطلوب،چاقی شکمی، اضافه وزن وچاقی)،سالمندان و مادران باردار مطرح و مشخص شد که بالاتر از میانگین دانشگاه می باشد. همچنین وضعیت تمامی مراکز توضیح داده شد.
یکی از موارد مهم مطرح شده در جلسه بررسی صحت ورود اطلاعات در گروه های سنی مختلف به ویژه نوجوانان بود و مقرر شد در این زمینه مداخله ای طراحی و اجرا شده و جلسات جداگانه ای با کارشناسان هر برنامه به منظور بررسی دقیق تر وضعیت شاخص ها و اجرای مداخلات موثر در آینده برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 378 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر