بررسی سند مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
بررسی سند مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران
   دومین جلسه مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران 10 تیر 1399 با حضور دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه و اعضاء این گروه برگزار شد.
 در این جلسه سند جامع دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوادث و بلایا تا سال 1400 ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به بالا رفتن آمار مبتلایان به کرونا ویروس اشاره کرد: باید نگاه مدبرانه و آینده نگر به موضوع داشته باشیم تا غفلت هایی که احتمالاً در زمان هیجان زدگی رخ می دهد را کنترل کنیم.
وی افزود: برای حرکت، به نقشه راه (route map) ) و یک برنامه عملیاتی دو ساله نیاز داریم و باید بدانیم هرکدام از معاونت ها در زمان بحران چه وظایف و اقدامی را باید انجام دهند.
وی گفت: با ایجاد یک ارتباط منطقی بین جلسات مدیریت بحران و با توجه به همفکری ، هم اندیشی و نظراتی که روی برنامه های عملیاتی ارائه می شود ، می تواند برای جلسات ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران موثرواقع شود تا در همان مسیر حرکت نماید.
لازم به ذکر است در این جلسه، دکتر  حسام سیدین؛ عضو هیئت علمی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده جهت تدوین سند مدیریت بحران را بیان کرد.
خبر: گرامی
عکس: نجفی

دفعات مشاهده: 720 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر