جلسه مشترک واحد بحران بلایای مرکز بهداشت غرب و شهرداری منطقه 9

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
جلسه مشترک واحد بحران بلایای مرکز بهداشت غرب و شهرداری منطقه 9
جلسه مشترک اتاق مدیریت کاهش خطر و بلایا و نماینده واحد بحران شهرداری منطقه9 روز یکشنبه مورخ هشتم تیر ماه برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب: در این نشست که با حضور خانم عزالدین کارشناس مسئول واحد مدیریت کاهش خطر و بلایا، آقای درویش کارشناس کاهش خطر و بلایای مرکزبهداشت غرب و آقای موحدی نماینده واحد بحران شهرداری منطقه 9تهران برگزار شد، در خصوص مسائل مختلف و مرتبط با بحران از جمله تشکیل تیم های واکنش سریع در سطح ادارات و منطقه، آماده سازی ساختار ICS در سطح منطقه و ارتباط و هماهنگی بیشتر برون بخشی و نیز زیرساختهای بحران بحث و تبادل نظر انجام شد.

دفعات مشاهده: 503 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر