• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

کمیته ترویج تغذیه با شیرمادردر شهرستان رباط کریم برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/4/9 |
اولین کمیته ترویج تغذیه با شیرمادر در سال 99، به صورت ویدیوکنفرانس با حضور اعضا  برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، اولین کمیته ترویج تغذیه با شیرمادر در سال جاری، به صورت ویدیوکنفرانس، دوشنبه نهم تیرماه99، با حضور اعضا در ستاد شبکه بهداشت برگزار شد.
 در ابتدای کمیته دکترفخرالسادات امامی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، هدف از برگزاری این کمیته را هماهنگی جهت ارائه خدمات مورد نیاز مادران شیرده در شرایط فعلی شیوع بیماری کووید 19 بیان کرد.
در ادامه  قمرپور مسئول سلامت خانواده شبکه بهداشت، درمورد مشکلات و مداخلات انجام شده در برنامه ترویج تغذیه با شیرمادرصحبت کرد.
 سپس مسئول ترویج تغذیه با شیرمادر بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم، به صورت ویدیوکنفرانس  در خصوص وضعیت مادران زایمان کرده در بیمارستان،  نحو ه ارجاع به مرکز مشاوره سعادتمندی و اقدامات انجام شده،  مطالبی را عنوان کرد.

دفعات مشاهده: 299 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر