برگزاری اولین مدرسه آنلاین تابستانی اصول و ایمنی کار با نانو مواد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
برگزاری اولین مدرسه آنلاین تابستانی اصول و ایمنی کار با نانو مواد
دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت شبکه ایمنی ستاد ویژه فناوری نانو، اولین مدرسه آنلاین تابستانی اصول و ایمنی کار با نانو مواد را برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین مدرسه آنلاین تابستانی اصول و ایمنی کار با نانو مواد از تاریخ 1 لغایت 5 شهریور 1399  با امتیاز بازآموزی برای کارشناسان و گواهی معتبر برای دانشجویان برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است دانشجویان از ٥٠ درصد تخفیف برای شرکت در مدرسه برخوردار خواهند بود.
علاقمندان به شرکت در این رویداد می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند.

دفعات مشاهده: 645 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر