برگزاری جلسه اجرای برنامه‌های بهداشت دهان و دندان در زمان شیوع کووید 19

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
برگزاری جلسه اجرای برنامه‌های بهداشت دهان و دندان در زمان شیوع کووید 19
اولین جلسه اجرای برنامه‌های جاری در زمان شیوع کووید 19  دوشنبه 9 تیر توسط گروه دهان و دندان معاونت بهداشت،  برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت؛ دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در این جلسه که با حضور کارشناس مسئولان بهداشت دهان و دندان شبکه ها و مراکز بهداشت تحت پوشش برگزار شد، در خصوص اجرای برنامه‌های بهداشت دهان و دندان در زمان شیوع کووید 19 با تأکید بر اجرای خدمات اورژانسی دندانپزشکی و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی با توجه به امکانات موجود، بحث و تبادل نظر شد.

وی افزود: در ادامه در خصوص نحوه‌ی رعایت کنترل عفونت در واحدهای دندانپزشکی و همچنین تدوین برنامه‌ی استراتژیک آمادگی و پاسخ دهی به کرونا، نیز مطالب کاملی بیان شد.

دفعات مشاهده: 309 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر