بررسی و نیازسنجی تجهیزات لازم مراکز درمانی دانشگاه جهت مقابله با ویروس کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/4/11 |
بررسی و نیازسنجی تجهیزات لازم مراکز درمانی دانشگاه جهت مقابله با ویروس کرونا   جلسه بررسی و نیازسنجی تجهیزات لازم مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت مقابله با ویروس کرونا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی و نیازسنجی تجهیزات لازم مراکز درمانی دانشگاه جهت مقابله با ویروس کرونا با حضور رئیس دانشگاه و معاونین در تاریخ 10 تیر 1399 تشکیل شد.
در این جلسه  نیازسنجی لازم برای تکمیل تجهیزات انجام گرفت و مقرر شد که طی مکاتباتی این نیازسنجی ها به وزارت بهداشت ابلاغ شود تا بتوانیم بر اساس آن اقداماتی را انجام دهیم و نگرانی مقامات وزارت از بین رود.
  لازم به ذکر است با توجه به نامه ارسالی مقام عالی وزارت بهداشت، برای روسای دانشگاه ها و دانشکده ها مبنی بر اینکه جهت مقابله با ویروس کرونا در پاییز سال جاری ، لازم است که زیرساخت ها، وسایل و تجهیزات را طوری
آماده سازی شود که اگر این بیماری همزمان با آنفولانزا رخ داد،  بیمارستان ها، مراکز درمانی و پرسنل بتوانند به نحوی که شایسته است جواب گوی این نیاز باشند.

دفعات مشاهده: 2881 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر