افتتاح داروخانه آموزشی تخصصی رازی مدد ایران

| تاریخ ارسال: 1399/4/17 |
افتتاح داروخانه آموزشی تخصصی رازی مدد ایران
 داروخانه آموزشی تخصصی رازی مدد ایران ( حاصل مشارکت دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل دانشگاه و مجموعه مدد ) در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) افتتاح شد.
به نقل از روابط عمومی مجموعه مدد: اولین داروخانه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تنها داروخانه تخصصی غرب تهران ، روز سه‌شنبه مورخ 17 تیر1399 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، معاونین و رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل و رئیس مجموعه مدد افتتاح شد.
در این مراسم ، دکتر کوهپایه زاده ضمن تقدیر از این اتفاق، آن را خدمتی نوین برای دانشگاه و مردم غرب تهران دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: تا این تاریخ کمبود این مرکز احساس می‌شده که با مشارکت دانشکده داروسازی و مجموعه مدد شاهد آغاز به کار آن هستیم.
 ایشان از زحمات مدیریت و پرسنل مجموعه مدد که مجری این طرح بودند تقدیر کرد.
در ادامه، رئیس دانشگاه به اهمیت و نقش این داروخانه پرداخت و نظراتی پیرامون توسعه مکان داروخانه ارائه کرد .
در پایان دکتر ولایی؛ رئیس مجموعه مدد ایران از حمایت های ریاست دانشگاه تشکر کرد.

تهیه خبر : اژدری

عکس : اژدری

دفعات مشاهده: 1034 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر