برگزاری هفدهمین نشست ستاد بحران در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/4/17 |
برگزاری هفدهمین نشست ستاد بحران در دانشگاه علوم پزشکی ایران
هفدهمین جلسه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت مشترک با قرارگاه کرونا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوشنبه شانزدهم تیر ماه 1399 هفدهمین جلسه ستاد بحران با حضور رییس و معاونان و اعضای قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در نشست معاونت درمان موظف شد تا تفاهم نامه انجام آزمایش های PCR در آزمایشگاه های خصوصی را پیگیری کرده و در بیمارستان های تک تخصصی فضایی جداگانه و مناسب برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی مرتبط با آن تخصص فراهم کند.
تشکیل کمیته علمی جهت طراحی مدل حساس سازی مردم و مخاطبین نسبت به موج جدید شیوع کووید 19 در جامعه، دیگر مصوبه این نشست بود که به عهده معاونت تحقیقات وفناوری قرار گرفت.
همچنین معاونت آموزشی موظف شد تا برای ترم آینده شیوه نامه آموزش مجازی را با همکاری دانشکده های پزشکی و «مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی» و همچنین مدیریت «آمار و فن آوری اطلاعات» تهیه کرده و برنامه ریزی و تولید محتوای آموزشی قابل ارائه به صورت مجازی در گروه های آموشی مختلف را پیگیری کند.
بنا بر این گزارش در این نشست مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر به عنوان پایلوت جهت برقراری لینک اطلاعات مراجعین به واحد تریاژ در سیستم HIS بیمارستان انتخاب شد و مقرر گردید نتایج آن در جلسه بعد ارائه شود.

دفعات مشاهده: 590 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر