| تاریخ ارسال: 1399/4/23 |
در سیزدهمین جشنواره شهید مطهری انجام شد؛ تجلیل از استاد پیشکسوت؛ دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی   دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی در سیزهمین جشنواره شهید مطهری به عنوان استاد پیشکسوت آموزش علوم پزشکی تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی؛ آیین تجلیل از دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی؛ متخصص بیماری های داخلی و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه بیست و یکم تیر 1399 در اختتامیه سیزدهمین جشنوراه آموزشی شهید مطهری برگزار شد.
وی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سالیان سال است که در فضای آموزش علوم پزشکی فعالیت دارم و در تمام این سالها با علاقه به تعلیم و تربیت پرداختم.
این استاد پیشکسوت با بیان اینکه در طول این سالها همواره برای سربلندی دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش کردم، افزود: انتظار تقدیر و تجلیل نداشتم اما از دست اندرکاران جشنواره و مسئولان وزارت بهداشت تشکر می کنم.
بنا براین گزارش دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی تحصیلات متوسطه را در سال 1353 در آبادان به اتمام می رساند و بلافاصله برای دوره پزشکی عمومی  وارد دانشگاه جندی شاپور شده و در سال 1360 فارغ التحصیل می شود. وی دوره تخصص داخلی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران می گذراند و در سال 1368 به عضویت هیات علمی این دانشگاه درمی آید.
علاوه بر تدریس بالینی دانشجویان پزشکی عمومی و دستیاری و تدریس در دوره های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، یکضد و چهارده مقاله منتشر شده در مجلات فارسی و انگلیسی، یازده کتاب تالیفی و ترجمه و 75 پایان نامه حاصل فعالیتهای علمی این استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
همچنین ریاست بیمارستان فیروزآبادی، دبیری کارگروه تحقیقات کاربردی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در سه مقطع،  ریاست کمیته تدوین چارچوب بازنگری برنامه های درسی وزارت بهداشت،  مدیریت گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوره ادغام، ریاست مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی دانشگاه، دبیری کمیته فنی المپیاد پزشکی کشور، دو دوره معاون آموزشی دانشگاه و مشاور عالی رییس دانشگاه در امور آموزشی و ریاست گروه مشاوران دانشگاه در سوابق اجرایی دکتر سید کامران عربشاهی سلطانی مشاهده می شود.
خبر: دزفولی

عکس :نجفی

دفعات مشاهده: 1217 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر