تهیه سند راهبردی مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/4/24 |
تهیه سند راهبردی مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مدیر گروه سلامت در برابر بلایا و فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهیه سند راهبردی مدیریت بحران در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید حسام سیدین دوشنبه بیست و سوم تیر 1399 در نشست نمایندگان اتاق فکر ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام این خبر، گفت: کارگروه تهیه سند راهبردی مدیریت بحران حدود چهار ماه قبل شکل گرفت و در این مدت توانستیم با همکاری همه اعضا این سند را با یک افق 4 ساله یعنی تا سال 1403 تهیه کنیم.
وی افزود: همه تلاش ما بر این است که در این مسیر بتوانیم یک دانشگاه پیشتاز در سطح کشور و منطقه باشیم.
دکتر سیدین در ادامه با بیان اینکه برای اجرایی کردن برنامه راهبردی مدیریت بحران باید حتما برنامه عملیاتی داشته باشیم، اظهار کرد:  برنامه عملیاتی برای هشت ماه پایانی سال 1399 با همکاری اعضای اتاق فکر ستاد بحران تا یک هفته آینده نهایی می شود.
وی با اشاره به 9 هدف راهبردی آورده شده در سند، افزود: یکی از این اهداف مدیریت یکپارچه بحران و پدافند غیر عامل است که در مورد ساختار آن باید فکر کنیم و در برنامه عملیاتی آورده شود. یکی دیگر از کارهایی که حتماً باید انجام بشود، نقشه خطر دانشگاه برای تک تک حوزه ها است مثلاً نقشه خطر معاونت بهداشتی، نقشه خطر معاونت درمان، نقشه خطر بیمارستان، نقشه خطر دانشکده‌ها.
دکتر سیدین در پایان گفت: این سند راهبردی در اختیار اعضای این اتاق فکر قرار گرفته و همکاران با توجه به اهداف و چشم انداز، قرار است ما را در تهیه برنامه عملیاتی برای ماه های باقی مانده سالجاری کمک کنند.
خبر: همتی
عکس: نجفی

دفعات مشاهده: 878 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر