کرونا، شهریار را قرمز کرد

| تاریخ ارسال: 1399/4/24 |
کرونا، شهریار را قرمز کرد
مدیر عامل بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار از افزایش مراجعه به این بیمارستان خبر داد و تاکید کرد: کرونا وضعیت شهریار را قرمز کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید علیرضا مرعشی؛ مدیر عامل بیمارستان امام سجاد شهریار گفت: در حال حاضر هشتاد تخت برای بستری افراد بدحال با علائم کرونا در نظر گرفته شده و این ظرفیت تا 120 تخت قابل افزایش است.
وی با بیان اینکه تمام ده تخت ICU این بیمارستان نیز درگیر بیماران با علائم حاد تنفسی شده، افزود: شرایط از اسفند ماه سال گذشته به مراتب بدتر است و اگر مردم توصیه های بهداشتی و به حفظ فاصله اجتماعی اهمیت ندهند  ،تخمین زده می شود بیش از نیمی اهالی شهریار با ویروس کووید 19 درگیر خواهند شد .
دکتر مرعشی وضعیت شهریار را قرمز اعلام کرد و گفت: برای انجام سی تی اسکن در بیمارستان امام سجاد (ع) مشکلی نداریم و نمونه ها را هم برای انجام آزمایش PCR به بیمارستان فیروزگر و یا مرکز بهداشت ارسال می کنیم و  48 ساعته جواب آن را دریافت می کنیم. البته در این مدت تا آمدن جواب آزمایش، مراقبت کامل از بیماران انجام می شود چرا که نتیجه سی تی اسکن برای بستری و شروع درمان کافی است.
وی افزود: برخی مراجعه کنندگان به بیمارستان امام سجاد (ع) از اهالی شهرستان های رباط کریم، بهارستان، ملارد، قدس و حتی کرج هستند.
مدیرعامل بیمارستان امام سجاد (ع) همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص کمبودهای احتمالی، اظهار کرد: مشکل وجود دارد اما حل می شود؛ بنده و همه همکارانم با تمام انرژی در حال انجام وظیفه هستیم و مشکلات را حل می کنیم.
وی در پایان گفت: امیدوارم با رعایت توصیه های بهداشتی از سوی مردم در هفته ها و ماه های آینده شاهد مبتلایان کمتری باشیم اما مطمئناً تا پایان سال درگیری با کرونا ادامه دارد.

خبر: دزفولی
عکس : بیات

دفعات مشاهده: 1202 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر