امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه فرهنگیان

| تاریخ ارسال: 1399/4/25 |
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه فرهنگیان در امتداد اجتماعی شدن سلامت ، تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه فرهنگیان امضاء شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور (سند تحول سلامت) بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه فرهنگیان با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر باقری فرد؛ سرپرست معاونت آموزشی ، دکتر توکلی؛ معاون درمان؛ دکتر کبیر؛ رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، دکتر خنیفر ؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان و هیئت همراه ، روز سه شنبه 24 تیر ۱۳۹۹ به امضاء رسید.
دکتر کوهپایه زاده عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان دارای بیش از ۱۰۰ هزار دانشجوی معلم و ۹۸ دانشجوی پردیس  است؛ این گسترده ایجاب می‌کند ما بتوانیم رسالت و هدفی که در بخش سلامت بر عهده ما است را از طریق معلمان کشورمان منتقل نماییم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: ما می توانیم از طریق آموزش های مجازی و با توجه شرایط موجود، دانش فنی سلامت را در دورترین نقاط کشور توسعه دهیم وموفقیت در این مسیربا همکاری دانشجو، معلمان میسر می شود.
وی ابراز داشت : امید است با مشارکت دانشگاه فرهنگیان ، طی 6 ماه تا یک سال آینده بتوانیم این برنامه اجرایی بزرگ و ملی را نهادینه کنیم و در راستای ارتقای کیفیت خدمات سلامت به مردم گام برداریم.
در این جلسه دکترحسین خنیفر ؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان انعقاد این تفاهم نامه را کمک به سیستم آموزش کشور از منظر سلامت و بهداشت دانست و بر اهتمام مدیریت دانشگاه در این راستا تاکید کرد.
وی ضمن ادای احترام به پرستاران، پزشکان و کادر درمان؛ ایثار و جانفشانی آنان در مبارزه با بحران  کرونا را اقدامی شهادت گونه برشمرد و افزود: این عزیزان خم شدند تا ما راست بایستیم و این در تاریخ ملت ایران ثبت خواهد شد.
لازم به ذکر است: مدت اجرای این تفاهم نامه از زمان امضاء و مبادله، چهارسال خواهد بود و پس از انقضای مدت تفاهم نامه با توافق طرفین و بار رعایت قوانین و مقررات مربوط قابل تمدید می باشد.

اهم مفاد تفاهم نامه همکاری مشترک شامل موارد ذیل است:
- بهره گیری از ظرفیت های موجود علمی، تحقیقاتی و تشکل های دانشجویی در جهت اجرای سیاست‌های کلان سلامت
- دسترسی دانشجویان به خدمات بهداشتی و حمایتی - مشاوره‌ای به منظور ارتقاء سلامت دانشجومعلمان
- طراحی ، تدوین و تهیه برنامه ها و متون آموزشی سلامت با تکیه بر رویکردهای نوین آموزشی
- برگزاری دوره های آموزشی عمومی بهداشت دانشجو، معلمان، کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان
- همکاری و مشارکت در زمینه طراحی و اجرای طرح های پژوهشی مشترک از طریق تبادل امکانات و تسهیلات لازم در زمینه ارتقا سلامت
- فراهم نمودن امکان دسترسی آسان به منابع علمی

تهیه خبر : گرامی
عکس : نجفی

دفعات مشاهده: 1166 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر