| تاریخ ارسال: 1399/4/29 |
بخشنامه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا/فاصله اجتماعی/کاهش حضور کارکنان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بخشنامه رعایت پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا/فاصله اجتماعی/کاهش حضور کارکنان را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن بخشنامه به شرح زیر است:
    به پیوست بخشنامه های شماره 177188 مورخ 99/4/15 سازمان اداری و استخدامی کشور و شماره های 16377/6/99 مورخ 99/4/24و 16937-1 مورخ 25/04/1399 استانداری تهران و شماره 4206/100 مورخ 26/04/1399 ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، منضم به صورتجلسه مورخ 25/04/1399 شورای مذکور در خصوص اطلاع رسانی دقیق و صحیح به کلیه کارکنان مبنی بر الزام به رعایت موارد مشروحه ذیل ارسال می گردد.

1-    اجرای صحیح و دقیق پروتکل های بهداشت محیط کار ادارات و دستگاه های اجرایی توسط کارکنان واحدهای ذیربط و اهتمام و تدابیر جدی تر در نظارت، کنترل و ارزیابی نحوه اجرای پروتکل های مذکور در محیط کار
2-    الزام به استفاده از ماسک در تمامی واحدهای تابعه از تاریخ 15/04/99 برای کلیه ارباب رجوع و کارکنان و ممانعت از ورود افراد فاقد ماسک به محیط ادارات و مراکز ارائه خدمات و واحدهای عملیاتی و عدم ارائه خدمات مورد درخواست آنان. بدیهی است هر نوع عدم همکاری در این زمینه از سوی کارکنان که منجر به عدم امکان حضور آنان در محل کار گردد، غیبت تلقی و مطابق مقررات با آنان برخورد خواهد شد.
3-    ازتاریخ ابلاغ این بخشنامه مدیران محترم می بایست کلیه خدمات عمومی حوزه تحت مسئولیت خود را باحضور دو سوم کارکنان ارائه و تا یک سوم کارکنان را از طریق دورکاری به صورت شیفت بندی از حضور در محل کار معاف نمایند.
    تعیین روزهای حضورکارمندان در محل کار بر عهده مدیر مربوطه می باشد

4-  ضمن تاکیدمجدد براجرای دقیق مفادبخشنامه های صادره ،به منظورحمایت ازکارکنان آسیب پذیرمشروحه ذیل استفاده از خدمات ایشان به صورت دورکاری دارای اولویت می باشدومی بایست ترتیبی اتخاذگرددتا حداقل حضوررا در محل کار خود داشته باشند:
•    مادران باردار و شیرده که دارای کودک زیر سه سال باشند.
•    زنان سرپرست خانوار و یا دارای فرزند یا همسر معلول
•    افرادبالای 60 سال
•    وجود بیماری زمینه ای شامل:قلبی، عروقی، ریوی ،دیابت، بیماری کبدی مزمن، بیماری کلیوی مزمن، سابقه سرطان
•    وجود هرگونه نقص ایمنی(مادرزادی یا اکتسابی) ازقبیل: نقص های ایمنی مادرزادی، استفاده از داروهای سرکوب کننده ایمنی، استفاده از کورتون طولانی مدت
•    افراد دارای علائم تنفسی با شک به بیماری ویروسی تنفسی فوقانی
•    افراد بدون علامت که سابقه تماس نزدیک با بیمارکووید 19 طی دو هفته اخیر داشته اند (در خانواده درجه یک یا افرادی که در یک محل زندگی می کنند)
•    افراد با سابقه پیوند اعضاء(کبد، کلیه و...)
•    افراد دارای بیماری مالتیپل اسکلروزیس، پارکینسون، صرع، دیابت و فشارخون
•    بیماران خاص و دارای شرایط ویژه
•    جانبازان شیمیایی
توجه: مواردی که درزمان دورکاری می بایست رعایت شود:
    کارمندان در طول ایام دورکاری، موظف به ارائه خدمت از منزل به صورت الکترونیکی بوده و می بایست به مدیر مربوطه پاسخگو باشند.
    کارمندان خانمی که از دورکاری استفاده می کنند، مجاز به بهره مندی از مزایای بخشنامه کاهش ساعت کاری بانوان به شماره 45818 مورخ 28/06/1395 نمی باشند.
    استفاده از پاس شیر به مدت یک ساعت در روز کماکان به قوت خود باقیست.
    ارائه مدارک و مستندات مثبته درخصوص کارمندانی که درگروه های آسیب پذیر قرارمی گیرند الزامیست.
مدیران محترم واحدهای تابعه موظفند ترتیبی اتخاذ نمایند که در ارائه خدمات به ارباب رجوع به ویژه خدمات ضروری وقفه ای ایجاد نشود. همچنین به منظور تسریع و تسهیل در ارائه خدمات غیرحضوری، تا حد امکان نسبت به استقرار سامانه ها و فرآیندهای الکترونیکی مرتبط با ماموریت ها و وظایف خود اقدام لازم و موثر بعمل آورند.
این بخشنامه از تاریخ ابلاغ به مدت دو هفته قابلیت اجرایی دارد و درصورت تمدید، مراتب متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1996 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر