• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه سراج در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/4/29 |
جلسه هماهنگی اجرای برنامه سراج( حمایتهای روانی، اجتماعی)  با حضورمسئولان در فرمانداری  شهرستان رباط کریم برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هماهنگی اجرای برنامه سراج( حمایتهای روانی، اجتماعی)، شنبه 28تیر 99، با حضور فرماندار، مدیر و معاونین شبکه بهداشت و همچنین رئیس امور اجتماعی فرمانداری شهرستان در محل دفتر فرماندار رباط کریم  برگزار شد.
دکتر فخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت رباط کریم در خصوص اجرای برنامه سراج (حمایتهای روانی، اجتماعی)و راه اندازی یک مرکز برای ارائه خدمات در کلینیک سعادتمندی مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه: نظام ملکشاهی؛ فرماندار شهرستان رباط کریم، هدف از اجرای این طرح را افزایش شاخص بهره مندی عادلانه مردم از خدمات سلامت روانی و مراقبت های اجتماعی در شهرستان بیان کرد و افزود: به طور قطع طرح استقرار به هنگام خدمات سلامت روان و مراقبت اجتماعی که یک طرح ملی است با افزایش سواد سلامت روان، سبب ساز اتخاذ رفتارهای روانی و اجتماعی پیشگیرانه و کاهش آسیب های اجتماعی و اختلالات روانی می شود.
همچنین وی از مسئولین شهرستان خواست در این زمینه با شبکه بهداشت و درمان همکاری و حمایت همه جانبه داشته باشند و افزود: از نکات حائز اهمیت انتخاب شهرستان به عنوان پایلوت در استان تهران، اهمیت و توجه ویژه نسبت به مقوله سلامت روان در جامعه است و اجرایی نمودن این طرح در الویت برنامه های شهرستان قرار گرفته و از هم اینک در تدارک ساز و کار تامین منابع مالی و تخصیص لوازم و تجهیزات خواهیم بود.
گفتنی است: طرح سراج از پاییز ماه در سراسر کشور آغاز خواهد شد و شهرستان رباط کریم به صورت پیشگام اجرای طرح انتخاب شده است.

دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر