اعطا تسهیلات قرض الحسنه به زوج‌های دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/1 |
اعطا تسهیلات قرض الحسنه به زوج‌های دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایران: تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰ میلیون تومانی به زوج‌های دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعطا می‌شود.
به نقل از روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد دانشگاه گفت : با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشجویانی که طی سال‌ ۹۸  ازدواج کرده و اطلاعات لازم را در سامانه ازدواج دانشجویی نهاد رهبری دانشگاه ثبت کرده اند، تسهیلات بانکی قرض الحسنه به مبلغ ۲۰ میلیون تومانی اعطا می‌شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ثبت 67 ازدواج دانشجویی در دانشگاه، طی سال گذشته از تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه (ریاست دانشگاه، نهاد رهبری و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه) با هدف حمایت از زوج‌های دانشجو، در جهت ترویج سنت حسنه ازدواج خبر داد.
 وی افزود: این حمایتها از سال گذشته رونق بیشتری گرفته و با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری جهت تسهیل امر ازدواج با تصمیم شورای فرهنگی دانشگاه، کارگروهی ذیل این شورا با هدف تدوین سیاست ها و ارائه اقدامات عملیاتی جهت ترویج و تسهیل امر ازدواج ایجاد شد که پس از برگزاری جلسات مستمر و کارشناسی شده، اقداماتی را به صورت مرحله ای پیشنهاد و پس از بررسی در شورای فرهنگی در دستور کار قرار گرفت.
دکتر عیسوی خاطر نشان کرد: در همین راستا با همکاری و تعامل مناسب با مجموعه مدیریتی دانشگاه اقداماتی از سوی دفتر نهاد دانشگاه صورت گرفته است که از جمله ان می توان ارائه تسهیلات 15میلیون تومانی به 129 زوج در دوره های پیش، کمک به فعال سازی مرکز مشاوره معاونت دانشجویی، برگزاری جلسات هم اندیشی با حضور صاحب نظران، اساتید گروه معارف و مدرسین درس «دانش خانواده و جمعیت»، ترغیب تشکل ها، کانون ها و مجموعه های دانشجویی و حمایت از آنها در برگزاری حلقه های معرفت، جلسات نقد و نظر و تریبون آزاد پیرامون موضوعات مرتبط با ازدواج و تشکیل کارگروه ازدواج آسان در دفتر نهاد با هدف تسهیل در امر ازدواج دانشجویی نام برد.
بنابر این گزارش نحوه معرفی و دریافت تسهیلات 20میلیونی زوجین دانشجو اطلاع رسانی شده و فرآیند مراجعه به بانک عامل و تشکیل و تکمیل پرونده دریافت تسهیلات در حال اجرا است.

دفعات مشاهده: 337 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر