پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز ملی فیزیوتراپی

| تاریخ ارسال: 1399/5/2 |
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز ملی فیزیوتراپی دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی روز ملی فیزیوتراپی را به فعالان این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
فیزیوتراپی بازوی توانمند تیم پزشکی در تکمیل چرخه درمان است که می ‌تواند کیفیت زندگی بیماران را دو چندان نماید و بیماران را از مشکلات جسمی رهایی بخشد.
نامگذاری این روز علاوه بر آنکه نشان دهنده اهمیت و جایگاه این حرفه در نظام سلامت بوده و اعتماد و اطمینان سیاستگذاران و متولیان بهداشت و درمان کشور به توان علمی و عملی دانش آموختگان این رشته در تسکین و درمان آلام بیماران را گواهی می‌دهد،حکایت از این حقیقت دارد که رشته فیزیوتراپی به همت بلند فیزیوتراپیست‌ ها شانه به شانه شاخه ‌های دیگر علوم پزشکی راه تعالی و پیشرفت را طی می کند.
اینجانب ضمن نکوداشت و تبریک این روز به جامعه بزرگ فیزیوتراپی به ویژه همکاران خدوم خانواده علوم پزشکی ایران، از زحمات و تلاش های ایثار گرانه کارکنان این حوزه که در درمان و توان بخشی بیماران از هیچ کوششی دریغ نمی کنند، قدردانی نموده، توفیق روزافزون همگان را از خداوند منان خواستارم.

دفعات مشاهده: 374 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر