پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر بهرام بلوری

| تاریخ ارسال: 1399/5/4 |
پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر بهرام بلوری
دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی پیامی درگذشت جناب آقای دکتر بهرام بلوری استاد برجسته و عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
با نهایت تأسف و تأثر ضایعه در گذشت استاد  گرانمایه و فرزانه جناب آقای دکتر بهرام بلوری استاد برجسته و عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه که پس از عمری مجاهدت مستمر و خستگی ناپذیر در مسیر دانش اندوزی و تربیت دانشجویان و سازندگان ایران فردا، دعوت حق را لبیک گفته و به جاودانگی پیوسته است را  به جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می نمایم.

از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 464 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر