مدیران گروهها؛ حاکمان آموزشی در دوران کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/5/4 |
مدیران گروهها؛ حاکمان آموزشی در دوران کرونا   رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه هم اندیشی آموزش ، مدیران گروهها را به عنوان مسئول حاکمیت روش ارائه آموزش و نحوه حضور دانشجویان معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه هم اندیشی و بارش افکار با محوریت نحوه ارائه آموزش در دوران کرونا با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر باقری فرد ؛ سرپرست معاونت آموزشی ، دکتر آقاخانی؛رئیس دانشکده پزشکی ، مدیران گروهها و معاونین آموزشی بیمارستانها؛ ۴ مرداد ۱۳۹۹ در طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار شد.
در ابتدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: به دلیل اهمیت ارائه آموزش به دانشجویان و با توجه به استمرار شرایط بحران، این جلسه با هدف هم اندیشی و استفاده از تجربیات اساتید جهت برنامه ریزی مناسب تشکیل شده است.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: چگونگی ارائه آموزش و نحوه حضور دانشجویان در بیمارستانها حائز اهمیت است،لذا باید به این نکته توجه داشته باشیم که در آموزش دانشجویان تعطیلی وجود ندارد و باید بر اساس نوع گروه آموزشی، مدیریت شود.
وی گفت: حاکمیت روش آموزش و نحوه حضور دانشجویان بر عهده مدیران گروهها می باشد ، روسای بخشها هم باید با ایشان هماهنگ باشند و از برخورد سلیقه ای پرهیز نمایند.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: این فرصتی است تا مدیران گروهها در حوزه آموزش حضور پررنگ تر و جایگاه بهتری داشته باشند ،لذا مدیریت و برنامه ریزی بر عهده آنها می باشد.
همچنین روسای بیمارستانها و معاونین آموزشی در این راستا باید نظارت نمایند.
دکتر کوهپایه زاده بر ارتقای کیفیت آموزش تاکید کرد و افزود: برای تولید محتوای تصویری و فیلم های آموزشی
 در بخش بالین ، معاونین آموزشی بیمارستانها با هماهنگی دانشگاه نسبت به انعقاد قرارداد با تیم های حرفه ای اقدام نمایند .
وی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که از افکار مدیران گروهها و معاونین آموزشی مراکز تابعه حمایت نماییم و فرآیندآموزش که یکی از رسالت های اصلی دانشگاه است را به صورت تیمی و با هماهنگی بیشتر پیش بریم.
در ادامه سرپرست معاونت آموزشی ، از مدیران گروهها به عنوان فرماندهان اصلی آموزش یاد کرد و بیان داشت:سه جزء در آموزش مهم می باشد که شامل فراگیران حضوری ، آموزش مجازی و آزمون مجازی است که زیر ساختهای لازم برای گزینه های دوم و سوم فراهم شده و در حال تکمیل است.
دکتر باقری فرد خاطر نشان کرد: چگونگی حضور دانشجویان در بیمارستانها حائز اهمیت است که بسته به نوع بیمارستان و بر حسب شرایط تصمیم گیری می شود البته این امر می بایست با سیاست کلی گروه هماهنگ باشد.
 سپس رئیس دانشکده پزشکی ، گزارشی از وضعیت گروههای مختلف در تولید محتوا و‌ آموزش مجازی ارائه کرد و عنوان داشت : فایل های آموزشی بالینی و بیمار محور ،مد نظر ما است.
دکتر آقاخانی گفت: ایجاد محیط ایمن برای دانشجویان همراه با آموزش مجازی طولانی مدت در دستور کار می باشد.
گفتنی است در این جلسه مدیران گروهها و معاونین آموزشی بیمارستان‌ها در خصوص نحوه اجرای آموزش تئوری و عملی ، پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند .
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 430 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر