پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی هپاتیت

| تاریخ ارسال: 1399/5/6 |
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی هپاتیت
دکتر جلیل کوهپایه زاده به مناسبت روز جهانی هپاتیت (۲۸ جولای مصادف با ۶ مرداد) پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
فرارسیدن روز جهانی هپاتیت فرصتی مغتنم و کم نظیر در راستای افزایش حداکثری آگاهی عموم جامعه نسبت به راه های انتقال، پیشگیری و درمان بیماری هپاتیت است.
هدف از این روز، ایجاد یک فرصت برای آموزش و بالابردن سطح دانش افراد جامعه، آشنا شدن آن‌ها با انواع هپاتیت به‌عنوان یک بیماری تهدید کننده‌ سلامت جامعه و همچنین حفظ سلامت یکی از حیاتی‌ترین اعضای بدن یعنی کبد است.
در روز جهانی هپاتیت، علاوه‌ بر افزایش میزان آگاهی نسبت به انواع مختلف بیماری هپاتیت و روش‌های انتقال آن، بر جلوگیری از ابتلا به این بیماری و کنترل آن و افزایش واکسیناسیون نیز تاکید می‌شود. در واقع هدف اصلی در این روز حذف بیماری هپاتیت تا سال ۲۰۳۰ است.
با توجه به اینکه هپاتیت یکی از اصلی ترین عوامل سیروز، سرطان کبد، نارسایی کبدی است که خوشبختانه با تلاش های موثر همکاران محترم در بدنه اجرایی و علمی کشور در دو دهه اخیر، با تولید واکسن در داخل و داروی هپاتیت شاهد کاهش شیوع بیماری هپاتیت B  و C  هستیم.
ما نیز در دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مسیر همراه با سایر مراکز علمی و تحقیقاتی بوده و  تلاش می کنیم با بهره گیری از ظرفیت اعضای هیات علمی و دانشجویان خود، نقش موثری در روند به صفر رساندن شیوع انواع مختلف این ویروس در کشور داشته باشیم.

دفعات مشاهده: 347 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر