سومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی

| تاریخ ارسال: 1399/5/7 |
سومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی
سومین رویداد ملی ایده ‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی به همت ایده‌ بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی؛ با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه سلامت ملی"آغاز به کار کرد.
به نقل از مهندس علی علیزاده، دبیر اجرایی این رویداد، با توجه به تجربه‌های موفق در دو دوره قبل و همچنین اهمیت بالای حوزه بهداشتی و آرایشی در سلامت و اقتصاد کشور، سومین ایده ‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی با حمایت و توجه ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فناوران و سرمایه‌گذاران این حوزه برگزار خواهد شد.
تمامی حوزه‌های حمایتی و محورهای دریافت طرح در این رویداد در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده‌اند.
ایده ‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عهده‌دار اجرای این رویداد است.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سازمان غذا و دارو، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و بخش خصوصی کشور از دیگر حامیان و همکاران در برگزاری این رویداد ملی هستند.
ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانیhttps://cosmetic.ideasbazaar.ir،  حداکثر تا ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۹ نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.

دفعات مشاهده: 349 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر