ارزیابی برنامه عملیاتی مدیریت بحران در اتاق فکر دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/5/7 |
ارزیابی برنامه عملیاتی مدیریت بحران در اتاق فکر دانشگاه
برنامه عملیاتی مدیریت بحران در اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه اتاق فکر مدیریت بحران با محوریت تهیه و بررسی برنامه عملیاتی و با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضاء، روز سه شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۹ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدا دکتر سیدین ؛ عضو هیئت علمی و دبیر اتاق فکر مدیریت بحران دانشگاه ، گزارشی از اقدامات انجام شده جهت تهیه برنامه عملیاتی ارائه داد و عنوان داشت: در تدوین برنامه عملیاتی ۸ ماه و تحقق اهداف و چشم انداز دانشگاه  ؛ توانمند سازی سرمایه انسانی ، فرایندهای داخلی و ذینفعان مورد توجه است.
دکتر سیدین ضمن توضیح برنامه عملیاتی حوزه های مختلف اظهار کرد: در این برنامه ، سطح انتظارات از معاونت های مختلف، تعیین ساختار و وظایف، تقویت همکاری و هماهنگی بین بخشی، تشکیل کمیته های علمی ، ایجاد تیم های ارزیابی ، مستند سازی و ساماندهی بانک اطلاعاتی در نظر گرفته شده است.
در ادامه اعضای اتاق فکر مدیریت بحران دانشگاه ، نظرات و پیشنهادات خود را در مورد برنامه عملیاتی بیان کردند که از مهمترین آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد: ارزیابی خطر ، نوع فرآیند و مدیریت، توسعه ارتباطات ، تعیین شاخص ها، استفاده از روش مبتنی بر موقعیت ، توجه به رویکرد موضوع محور بجای معاونت محور ، تقویت ایمنی ، طبقه بندی مخاطرات و تهیه برنامه عملیاتی هدفمند .

سپس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به مشارکت همه معاونت ها تصریح کرد: اشکال و رویکردهای مختلف برنامه به صورت جامع تر ارزیابی و مسئولیت پاسخگویی به بحران در دانشگاه مشخص شود.
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: اعضای اتاق فکر نظرات و راهکارهای خود را ارائه نمایند تا بتوان برنامه را بر اساس مستندات ساماندهی و عملیاتی کرد.
لازم به ذکر است طی جلسات قبل دراتاق فکر،  سند بحران ( ۴ ساله)  دانشگاه علوم پزشکی ایران  تدوین و نقشه راه تعیین شده است وبرنامه عملیاتی ۸ ماهه سال جاری در دست بررسی می باشد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر