برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/8 |
برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسه هیئت امنای دانشگاه  علوم پزشکی ایران هفتم مرداد ۱۳۹۹ درسالن کنفرانس ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:این جلسه با حضور اعضای  هیئت امناء ؛ دکتر ناصحی نماینده وزیر ، دکترعلی اکبرصالحی، دکتر محمد فرهادی ، دکترمحمودجبل عاملی، دکترسیدکامران سلطانی عربشاهی، دکترجلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه و دبیرهیئت امناء، دکترمحمد رضا ملکی رئیس دبیرخانه هیئت امناء، دکترمحمود رضا محقق ؛معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر توکلی؛ معاون درمان  و علیرضا مزدکی ؛ مدیرمالی دانشگاه تشکیل شد.
در ابتدا کلیپ تصویری معرفی دانشگاه ، اقدامات انجام شده درمورد شیوع بیماری ویروس کرونا و روند درمان بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه پخش شد.
 در ادامه دکتر کوهپایه زاده ؛رئیس دانشگاه،  گزارش جامع از اقدامات پرسنل فداکار بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ارائه داد  و از زحمات ایشان قدردانی و تشکر کرد.
  سپس پیشنهادات مشترک و اختصاصی دانشگاه مطرح و پس از بحث ، بررسی وبیان توضیحات اعضای هیئت امناء ؛ پیشنهادات مذکورتوسط اعضاء مصوب شد.

دفعات مشاهده: 680 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر