کرونا جان ۲۰۸ نفر دیگر را در ایران گرفت

| تاریخ ارسال: 1399/5/12 |
کرونا جان ۲۰۸ نفر دیگر را در ایران گرفت
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۲۰۸ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود:  از دیروز تا امروز ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۴۲۳ نفر از آنها بستری شدند.

وی با بیان این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۰۹ هزار و ۴۳۷ نفر رسیده است، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۱۹۰ نفر رسید.

لاری با اشاره به این که خوشبختانه تاکنون ۲۶۸ هزار و ۱۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: ۴۰۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت:  تاکنون دو میلیون و ۵۰۸ هزار و ۴۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی با بیان این که استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

دفعات مشاهده: 436 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر