ارسال سری سوم پانسمان های تخصصی و ویژه بیماران ای بی در سال جدید توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/12 |
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ؛ سری سوم پانسمان های تخصصی و ویژه بیماران ای بی (پروانه ای) در سال ۹۹ که با توجه به نیاز ها و شرایط  بیماران EB طبق نظر کمیته تخصصی با مجوز اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا ودارو تهیه گردید ، پانسمان  تخصصی مورد نیاز ۷۰۰بیمار ای بی به صورت رایگان توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در مردادماه ۹۹ در اختیار خانه ای بی قرار گرفت.
لازم به ذکر است از سال ۱۳۹۵ تامین پانسمان های تخصصی و ویژه بیماران ای بی (پروانه ای) از جانب سازمان غذا و دارو به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تفویض شد که از آن تاریخ تامین و توزیع پانسمان های مذکور بطور مستمر در حال انجام است می باشد .

دفعات مشاهده: 98 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر