مراسم آیین افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/27 |
مراسم آیین افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران
مراسم آیین افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه ۲۸ مرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۰:۳۰ به صورت وبینار آنلاین برگزار خواهد شد .
به نقل از دانشکده فناوری های نوین پزشکی؛ در این مراسم دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران کلیاتی را در مورد ضرورت ایجاد چنین مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه نسل سوم ارائه خواهد کرد.
 سپس دکتر محمد تقی جغتایی مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران اهداف و چشم انداز مرکز رشد را تشریح می کند. دکتر پورنیک سرپرست مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه نیز از فعالیت های مرکز رشد و شتاب دهنده سلامت این دانشگاه و حمایت های دانشگاه از تجاری سازی پروژه های تحقیقاتی اساتید و دانشجویان مطالبی ارائه خواهد کرد.
در این رویداد مجازی همچنین دکتر بابک زمانی، دکتر محمد قدیری و آقای دکتر گیو شریفی به طور ویژه فناوری ها و نیازمندی ها و چالش های موجود در زمینه علوم اعصاب  و شناختی را در حوزه های مغز و اعصاب، روانپزشکی و جراحی مغز و اعصاب تشریح خواهند کرد تا اساتید، محققین، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و دانشجویان علاقه مند در این حوزه ها بتوانند با ایده های نوآورانه به افزایش کیفیت زندگی مردم و همچنین بهبود فرایند درمان و توانبخشی افراد دارای اختلال و بیماری کمک کنند.
در پایان دکتر ثریا مهرابی مسئول مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه توضیحاتی را پیرامون امکانات و تسهیلات این مرکز نوآوری و رویداد های آتی مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه  علوم پزشکی ایران ارائه خواهند داد.

لینک حضور در مراسم افتتاحیه (حضور برای همه علاقمندان آزاد است) : http://۱۸۵.۵۳.۱۴۲.۱۱/cognotech

دفعات مشاهده: 761 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر