معاون وزیر بهداشت: بهورزان مرزبانان نظام سلامت هستند

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |
بهورزان مرزبانان نظام سلامت هستند معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در خانه بهداشت روستای ده حسن رباط کریم از بهورزان به عنوان مرزبانان نظام سلامت قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا رییسی؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چهارشنبه دوازدهم شهریور ۱۳۹۹ در روز ملی بهورز به رباط کریم رفت و با بهورزان خانه بهداشت روستای ده حسن این شهرستان دیدار کرد.
وی در این دیدار با بیان اینکه بهورزان مرزبانان نظام سلامت هستند، اظهار کرد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی و وجه تمایز آن در منطقه وجود شبکه منسجم بهداشت و درمان در کشور است.
دکتر رییسی دلیل توفیق در موج اول مقابله با کرونا را وجود بهورزان و شبکه های بهداشت دانست و افزود: بهورزان از دیرباز تاکنون در کنترل بیماری ها نقش بسیار اساسی و کلیدی داشته اند و کسب بالاترین شاخص های بهداشتی در سطح منطقه و دنیا حاصل دسترنج آنهاست.
وی با بیان این نکته که بهورز یک کلمه منحصربفرد و شناخته شده در تمام منابع و کتب نظام سلامت دنیا است، گفت:  یکی از ویژگی های بزرگ بهورزان این است که آنها از دل مردم منطقه هستند و با فرهنگ، شرایط  و مشکلات مردم آشنا هستند.
دکتر رئیسی همچنین خاطر نشان کرد: نوعدوستی، رعایت عدالت در سلامت و ارائه خدمات رایگان به اتباع خارجی در قالب شبکه های بهداشت ستودنی است.
معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه سیستم منسجم، نظم و ساختار، استانداردها و فرآیندهای خانه های بهداشت مثال زدنی هستند، افزود: گسترش سیستم های بهداشت در برنامه ۵ و ۶ توسعه تکلیف شده و در همین راستا مراکز جامع سلامت در سطح شهر ایجاد شده اند و مراقبین سلامت در این مراکز به عنوان بهورزان شهری محسوب می شوند.
در ادامه دکتر رییسی پس از شنیدن مشکلات بهورزان، از نزدیک مراحل ارائه خدمات در خانه بهداشت ده حسن رباط کریم را بررسی کرده و در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر و گل  از زحمات  یوسف آئینی و لیلا مرادی؛ بهورزان خانه بهداشت ده حسن قدردانی کرد.
بنا بر این گزارش دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر فخر السادات امامی؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نیز در این بازدید وی را همراهی می کردند.
گفتنی است، خانه بهداشت ده حسن از توابع شهرستان رباط کریم در سال ۱۳۸۵ احداث شده و ۱۴۹۱ نفر، جمعیت تحت پوشش دارد که ۶۰ درصد آنها از اتباع خارجی هستند.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 611 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر