ابلاغ و اجرای برنامه عملیاتی مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/28 |
ابلاغ و اجرای برنامه عملیاتی مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران برنامه عملیاتی مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران از اول شهریورماه ۱۳۹۹ اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اتاق فکر مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، معاونین و روسای دانشکده ها دوشنبه بیستم و هفتم مرداد ۱۳۹۹ در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر سید حسام سیدین؛ مدیر گروه سلامت در برابر بلایا و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از روند تهیه سند ۴ ساله راهبردی مدیریت بحران دانشگاه ارائه کرد.
وی گفت: این سند با همکاری و همفکری همه اعضای اتاق فکر مدیریت بحران تدوین شده است.
دکتر سیدین افزود: در جلسه گذشته برای تدوین برنامه عملیاتی مدیریت بحران سال ۹۹، تصمیم بر آن شد از معاونت ها و واحدهای مختلف دانشگاه خواسته شد، با توجه به وظایف و ماموریت های خود نظرات و پیشنهاداتشان را به این اتاق فکر ارسال کنند، که تا به امروز پس از دریافت این نظرات و پیشنهادات  و  بحث و بررسی آنها موفق شدیم برنامه عملیاتی مدیریت بحران برای سال ۹۹ را ارائه کنیم.
وی تاکید کرد: این برنامه متناسب با مسیر و راه و سند ۴ ساله مدیریت بحران و نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی ایران است و بنابراین در سال‌های آینده نیز بر اساس همین سند راهبردی، برنامه عملیاتی نیز تهیه خواهد شد.
 بنابر این گزارش در پایان این نشست، پس از ارائه نظرها و پیشنهادهای اعضای اتاق فکر مدیریت بحران در خصوص این برنامه، دکتر کوهپایه زاده اعلام کرد: برنامه عملیاتی مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران از ابتدای شهریور ۱۳۹۹ اجرا می شود.
خبر: همتی

دفعات مشاهده: 533 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر