• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری پنجمین جلسه اتاق فکر شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/5/28 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در راستای سرعت بخشیدن به روند ارتقا فرآیندهاپنجمین جلسه اتاق فکر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، سه شنبه ۲۸ مرداد۹۹ با حضور اعضاء در سالن اجتماعات  ستاد این شبکه برگزار شد.
 در این جلسه با عنایت به معرفی مسئول جدید واحد خدمات از سوی امور اداری  شبکه بهداشت ، مقرر شد  مسئول جدید خدمات ضمن تقسیم کار نیروهای خدمات ، بازه زمانی نظافت  مکانهای مختلف و  حضور نیروهای خدمات در واحدهای انبار ملزومات و دارویی را مشخص ودرجلسه بعدی اتاق فکر به اعضاء ارائه نماید.
گفتنی است طبق برنامه ریزی انجام شده در راستای سرعت بخشیدن به روند ارتقا فرآیندها در اتاق فکر،سه شنبه هر هفته جلسات اتاق فکر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار می شود.

دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر