افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/5/28 |
افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران  آیین افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رییس دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مرکز رشد علوم اعصاب شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با سخنان دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه ، روز سه شنبه ۲۸ مرداد ماه از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
در این جلسه دکتر کوهپایه زاده با اشاره به اینکه بهره گیری از مراکز رشد و فناوری، در راستای رویکرد دانشگاه در حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و ایجاد الزامات این حرکت است، گفت: مراکز رشد علم و فناوری بهترین فرصت برای استفاده از ایده ها و توانمندی های جوانان نخبه، دانشمندان و صنعتگران کشور است تا فاصله بین علم و عمل پر شود و با تولیدات بومی بتوانیم ضمن رفع اثر تحریمها، در جمع کشورهای پیشرو قرار بگیریم.
وی افزود: دفاتر ارتباط با صنعت سالهاست که وجود دارند، اما اثر بخشی مورد انتظار را شاهد نیستیم و برای استفاده واقعی از ظرفیت این دفاتر و مراکز رشد علم و فناوری، باید در کنار فعالیت علمی و صنعتی، باورها را تغییر داده و فرهنگ سازی  کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار امیدواری کرد با حمایت و تسهیل حرکت مراکز رشد علم و فناوری، همچنین توجه به الگوهای بین المللی و تجارب کشورهای موفق، نیازمندیهای نظام سلامت رفع شود و پاسخ گویی اجتماعی دانشگاه افزایش یابد.
دکتر جغتایی مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه در این جلسه با اشاره به اینکه موضوع علوم اعصاب و شناختی جزء اولویت های دانشگاه و نقشه جامع علمی کشور است، به تشریح اهداف برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی پرداخت.
 وی گفت: توسعه آموزش، کمک و حمایت از برنامه های پژوهشی کاربردی، بومی سازی و طراحی و تولید فناوریهای مورد نیاز این علم در کشور، از محور های مهم برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی است.
در ادامه جلسه اساتید و میهمانان مدعو به بیان نیازمندی ها و چالش های موجود در زمینه علوم اعصاب و شناختی در زمینه های مختلف پرداختند و از اساتید پژوهشگر، شرکت های دانش بنیان ، استارت آپ ها و دانشجویان علاقمند، برای ارائه و اجرای ایده های نو و کمک به افزایش کیفیت زندگی و بهبود فرایند های درمان و توان بخشی دعوت به عمل آمد.
خبر : نظامی

دفعات مشاهده: 562 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر