پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز پزشک

| تاریخ ارسال: 1399/5/30 |
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز پزشک   دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور ماه زادروز حکیم ابوعلی سینا و پاسداشت مقام پزشک را به جامعه پزشکی تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام به شرح زیر است:
یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته  و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.
سپید جامگانی که این روزها در صف مقدم مبارزه با کرونا با تکیه بر خدای قادر و متعال، در مقابل تمام کمبودها و کاستی‌ها صبر پیشه کرده‌اند و بر اساس وظیفه انسانی خود تنها به نجات جان مردم فکر می‌کنند و با وجود مواجه‌شدن با ناملایمات، در اوج فروتنی می کوشند تا درد و رنجی از تن رنجور بیماران کم کنند و نعمت سلامتی را به آنان بازگردانند.
بی شک این جهاد و از خودگذشتگی مدافعان سلامت همچون مدال زرینی بر سینه جامعه پزشکی در تاریخ این مرز و بوم خواهد ماند و یادآور خاطره حضور مجاهدان جامعه پزشکی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و کمک رسانی به رزمندگان دفاع مقدس می‌باشد.
بدین‌وسیله ضمن عرض تبریک و تهنیت این روز به خانواده بزرگ جامعه پزشکی به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، پزشکان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران، از همه دست‌اندرکاران نظام سلامت که در این روزهای سخت با مجاهدت و تلاش‌های شبانه‌روزی و باتحمل سختی‌ها و دوری از خانواده به هم‌وطنان خود، خدمت‌رسانی می‌کنند، سپاسگزاری می‌کنم . از درگاه ایزد منان، آرزوی سلامتی و توفیق خدمت به مردم را برای همگان، خواستارم.

دفعات مشاهده: 650 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر