بازدید رییس دانشگاه از مرکز شتاب دهنده رشد

| تاریخ ارسال: 1399/5/29 |
بازدید رییس دانشگاه از مرکز شتاب دهنده رشد
دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه از مرکز شتاب دهنده رشد در بیمارستان شهید مطهری بازدید کرد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه با همراهی دکتر مصطفی ده مرده ای رئیس بیمارستان شهید مطهری روز چهارشنبه ۲۹ مرداد از مرکز  شتاب دهنده رشد بازدید کردند.
 بعد از بازدید میدانی از این مرکز در حال ساخت، جلسه ای پیرامون همین مرکز با حضور رییس دانشگاه، دکتر ناصری پور سرپرست مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی و طب بازساختی ، دکترمتولیان معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر جغتایی مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه  و دکتر ده مرده ای  در دفتر ریاست بیمارستان شهید مطهری تشکیل شد
این جلسه سیزدهمین جلسه پیگیری ایجاد مرکز شتاب دهنده رشد بود، که از شرکت های فناوری و دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی ایران به شمار می رود.
 در این نشست هفت بند از مصوبات جلسه گذشته مورد بحث و بررسی و اقدامات انجام گرفته در هر ردیف از این مصوبه ها از سوی اعضای این جلسه مطرح شد و پیشنهادات و اقدامات بعدی با تایید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به اعضای این مرکز اعلام شد.

خبر: همتی

دفعات مشاهده: 294 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر