• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر مسعود ناصری پور به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی و طب بازساختی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/5/30 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر مسعود ناصری پور را به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی و طب بازساختی دانشگاه منصوب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود ناصری پور
استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام؛
    نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات سلولهای بنیادی و طب بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می شوید.
انتظار می رود با مدیریت و همت جنابعالی، تلاش و انگیزه مضاعف اعضای محترم هیأت علمی و پرسنل گرامی، همکاری با دیگر مراکز تحقیقاتی، گروههای آموزشی دانشگاه و سایر سازمانها و نهادهای مرتبط با فناوری در بخشهای دولتی و غیردولتی، شاهد بالندگی و رشد سریع آن مرکز در راستای تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم باشیم. توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 1288 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر