امضاء تفاهم نامه تحلیل داده های سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت درمان وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: 1399/5/29 |
تفاهم نامه تحلیل داده های سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت درمان وزارت بهداشت  با حضور دکتر جان بابایی امضا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این تفاهم نامه همکاری روز سه شنبه ۲۸ مراد ماه با حضور دکتر جان بابایی معاون درمان و دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت امضا شد.
   با امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی ایران و معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تحلیل داده های سلامت مربوط به حوزه درمان کشور برخط می گردد.
 در این تفاهم نامه با استفاده از پتانسیل علمی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و با بهره گیری از زیر ساخت پرونده الکترونیکی سلامت، امکان تحلیل برخط داده های مراقبتهای درمانی و اطلاعات سلامت فراهم می شود، که نقش موثری در تصمیم گیرهای مبتنی بر شواهد در دوران بحران کرونا خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر