حمایت دانشگاه از تولید داخلی؛ تنها انتظار شرکت های فناور

| تاریخ ارسال: 1399/6/1 |
حمایت دانشگاه از تولید داخلی؛ تنها انتظار شرکت های فناور
مدیر عامل شرکت دانش بنیان روشن اندیشان رادمان: تنها انتظار شرکت های فناور این است که دانشگاه علوم پزشکی ایران از تولید محصولات آنها حمایت نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سید حسین حسینی مطلق ؛ مدیر عامل شرکت دانش بنیان روشن اندیشان رادمان و رئیس هیئت مدیره شرکت فناور تریتا پایش سلامت تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت : هر دو شرکت همسو بر روی سامانه هوشمند و گجت های سلامتی کار می کنند ؛ شرکت رادمان در حوزه نرم افزاری و شرکت تریتا پایش سلامت در بخش سخت افزاری فعالیت دارد.
سید حسین حسینی مطلق خاطر نشان کرد: ما فعالیت خود را از اواخر سال ۹۶ و در قالب هسته فناور همزمان با برگزاری اولین دوره مسابقات هکتون ملی سلامت آغاز کردیم  و با ارائه طرح دستگاه نوار قلب هوشمند در هکتون موفق به کسب مقام دوم این مسابقات شدیم.
وی افزود: از اواسط سال ۹۷  با حمایت دکتر پورنیک؛ رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران کار خود را با جدیت بیشتری دنبال کردیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت فناور تریتا پایش سلامت بیان کرد: درحال حاضر با استقرار در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، مشغول به تولید محصولاتی جهت پایش مداوم سلامت در زمینه های گوناگون از جمله فشارخون، میزان اشباع اکسیژن خون، وزن، دمای بدن، ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و هستیم و در این راستا قدم های مهمی برداشتیم.
لازم به ذکر است به همت و ابتکارمهندسان و پزشکان جوان و فعال شرکت، ۱۷ نوع محصول هوشمند ایرانی نظیر
(دماسنج غیرتماسی، پالس اکسیمتر، ترازوی دیجیتال ،بریس هوشمند و... ) در دست تولید است.
حسینی مطلق تصریح کرد: در زمان بحران کرونا این نیاز احساس شد که بر روی محصولات کمیاب و گران تمرکز نماییم و به لطف الهی موفق شدیم دو محصول دماسنج غیرتماسی و پالس اکسیمتر، طی مدت ۲۰ روز آماده نماییم ولی به علت عدم حمایت کافی توسط سازمانهای ذیربط ، دوماه پیش توانستیم مجوز مربوط به ترمومتررا اخذ نماییم.
گفتنی است این محصول (دماسنج غیرتماسی) دارای استانداردهای لازم می باشد و درصد خطای آن در فاصله ۲ سانتی متر به یک صدم درجه سانتی گراد می رسد که این دقت فوق العاده است.همچنین قیمت این محصول نسبت به محصولات مشابه پایین تراست.
وی اظهار کرد:در حال حاضر با شرکت برکت تل وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قرارداد داریم و بر روی پروژ ه های تولید محصول در زمینه گجت های سلامتی  همکاری می نماییم.
حسینی با اشاره به ورود محصولات بی کیفیت از خارج کشور ابراز داشت: انتظار می رود که دانشگاه علوم پزشکی ایران از تولیدات شرکت های فناور زیر مجموعه مرکز رشد و نورآوری حمایت نماید و آنها در فروش محصولات داخلی یاری رساند.
سید حسین حسینی مطلق از تولید و تکمیل پروژه محصول پرستار مجازی(اپ هوشمند) در راستای خدمت رسانی به مردم و اطلاع رسانی شاخص های سلامتی خبر داد .

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 385 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر