لزوم حمایت بیشتر قوه قضائیه از گروه پزشکی

| تاریخ ارسال: 1399/6/1 |
لزوم حمایت بیشتر قوه قضائیه از گروه پزشکی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست احیای حقوق عامه در حوزه سلامت که با حضور رئیس قوه قضاییه برگزار شد، خواستار حمایت بیشتر دستگاه قضا از دانشگاه های علوم پزشکی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران پنج شنبه سی ام مرداد ۱۳۹۹ در مراسم دیدار نمایندگان جامعه پزشکی با رئیس قوه قضاییه با اشاره به قوانین و مقررات مربوط به نظام ارجاع و پزشک خانواده در کشور، اظهار کرد: کشور ما از پیشتازان تاسیس شبکه های بهداشتی درمانی بوده و با وجود این زیرساخت اساسی در کشور، هنوز قوانین دقیق برای حمایت از اجرای نظام ارجاع، پرونده الکترونیک و پزشک خانواده به عنوان حقوق عامه وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخشی از سخنان خود بر نظارت بیشتر قضایی بر مصرف و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی  تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه در بخش های بیمارستان های آموزشی، خطاهای پزشکی در هنگام آموزش ممکن است بروز کند، تقاضا داریم بیش از گذشته به پزشکان و متخصصین نگاه ویژه شود.
بنا براین گزارش در آستانه روز پزشک، نمایندگان جامعه پزشکی با رئیس قوه قضاییه دیدار و درباره حقوق عامه در حوزه سلامت گفتگو کردند. در این مراسم که با حضور دکتر حسینعلی شهریاری؛ نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر سید علیرضا مرندی؛ رییس فرهنگستان علوم پزشکی،  دکتر علیرضا زالی؛ فرمانده مبارزه با کرونا در تهران، دکتر منوچهری؛ معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی، دکتر عباس مسجدی آرانی؛ رییس سازمان پزشکی قانونی کشور، ناهید خداکرمی؛ عضو شورایعالی نظام پزشکی، رئیس انجمن علمی مامایی ایران و عضو شورای شهر تهران، دکتر نفیسه حسینی یکتا؛ مدیرکل طب ایرانی وزارت بهداشت، دکتر ناصر سیم فروش؛ پزشک صاحب نام کشور حضور داشتند. پزشکان حاضر در این نشست خواستار حفظ کرامت جامعه پزشکی، توزیع عادلانه امکانات و عدالت در سلامت شدند.

دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر