مراسم گرامیداشت روز پزشک به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/1 |
مراسم گرامیداشت روز پزشک به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مراسم گرامی داشت روز پزشک به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت یکم شهریور ماه؛ سالروز ولادت طبیب نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا ، مراسم گرامی داشت روز پزشک و تقدیر از پزشکان نمونه دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده، معاونین و مدیران به صورت وبینار در سالن شهید یاسینی مرکز همایش های رازی برگزار شد.
در ابتدا مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن گرامی داشت روز پزشک و تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) عنوان کرد: به دلیل شرایط موجود ، این مراسم به صورت وبینار انجام می شود .
دکتر احمدی ، شهادت جمعی از مدافعان سلامت را تسلیت گفت و افزود: کادر درمان و پزشکان در صف مقدم مقابله با کرونا جانفشانی کردند که از صمیم قلب ازهمه آنها قدردانی می نمایم .

پزشکان ؛ منشاء اثر در تمام تکالیف دانشگاه:
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: با توجه به شرایط کرونا ، امسال جایگاه مقدس و ارزشمند پزشکان بیشتراز گذشته دیده می شود؛ پزشکانی که در تمام تکالیف دانشگاه، منشاء اثر بودند و در تمامی حوزه ها موفق عمل کردند.
خدمت رسانی پزشکان در شرایط سخت:
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: جا دارد بیش از گذشته ، به جایگاه پزشکان احترام گذاریم ؛ همرزمانی که در این شرایط سخت به نظام سلامت خدمت کردند.
پزشکان ؛ یاران امام حسین (ع):
ایشان ضمن تسلیت ایام محرم گفت: پزشکان روحیه از خودگذشتگی و شهامت را همانند یاران امام حسین (ع) در عمل نشان دادند.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به ابتلای بسیاری از مدافعان سلامت به کووید- ۱۹ ابراز داشت: امیدواریم در ماههای پیش رو با تمهیدات پیش بینی شده در سطح ملی و آمادگی ذهنی مردم ، بتوانیم از این بحران عبور نماییم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند خاطر نشان کرد:امیدوارم پزشکان وظیفه مدار و علاقمند به کارهای عام المنفعه ، نقش خود را به خوبی ایفاء نمایند.
قدردان تمامی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم:
دکتر کوهپایه زاده بیان داشت: من قدردان تمامی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم ؛ از زحمات آنها  تشکر می نمایم و برایشان آرزوی سلامتی و توفیق دارم.
در پایان از پزشکان نمونه دانشگاه علوم پزشکی ایران با اهداء  لوح تقدیر ، قدردانی شد.
لازم به ذکر است بسیاری از پزشکان مراکز تحت پوشش به صورت وبینار در این مراسم حضور داشتند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 722 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر