پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند

| تاریخ ارسال: 1399/6/2 |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری، شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر است.
 تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری ها و از خود گذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ در نظر نداشته و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است.
 شهید رجایی و شهید باهنر در دوران کوتاه خدمتگزاری خود در دولت، هیچگاه از هیاهوی استکبار جهانی و دست نشاندگان آنها نهراسیده و همچون کوهی استوار در برابر هجمه های بی امان آنان ایستادند و اوج اقتدار انقلاب اسلامی را در کمال سادگی و ساده زیستی به نمایش گذاردند .
هفته دولت نمادی است از وحدت ملت و دولت  که این وحدت، سرافرازی، پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی عزیز را به دنبال خواهد داشت و توفیق دولت در اداره هرچه بهتر امور کشور، تماما وابسته به همراهی، همدلی، همزبانی و مشارکت آحاد مردم است. فرارسیدن هفته دولت به ویژه روز کارمند را به کارمندان خدوم دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض نموده و برای تمام کارمندان معزز مراکز علمی کشور، آرزوی سلامت و سعادت را از خداوند متعال خواستارم.

دفعات مشاهده: 332 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر