دیدار رییس دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت دکتر منوچهر حاج آقا شهرستانی

| تاریخ ارسال: 1399/6/3 |
دیدار رییس دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت دکتر منوچهر حاج آقا شهرستانی رییس دانشگاه و هیئت همراه با خانواده شهید والامقام دکتر منوچهر حاج آقا شهرستانی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه به همراه حجت الاسلام دکتر محمود عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر سید محمد طباطبایی فرمانده بسیج جامعه پزشکی، دکتر سید احمد احمدی مدیر روابط عمومی،  رضا البرزی معاون ستاد شاهد و ایثارگر، دکتر مهرداد دیانتی مدیر امور بیماریهای معاونت درمان و جمعی از همکاران از خانواده معظم شهید مدافع سلامت، دکتر منوچهر حاج آقا شهرستانی دیدار و از صبر و شکیبایی آنان تجلیل کردند.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن ابراز همدردی از غم دست دادن دکتر شهرستانی گفت: ما سربازان بی نام و نشانی همچون دکتر شهرستانی داریم، بدون اینکه ادعایی داشته باشند، در خدمت خلق هستند و به مقام شهادت نائل شدند. جایگاهی که هر کس باید آرزوی آن را داشته باشد که در این مسیر به بهترین شکل به معبود خودش برسد که افتخارنصیب ایشان شد. ولی این مسئله بسیار برای خانواده ایشان و بیشتر از همه مادر آن بزرگوار مشکل است  که از خداوند بزرگ طلب صبر و تحمل داریم.
رییس دانشگاه افزود: شهید دکتر منوچهر حاج آقا شهرستانی تا ۱۰ روز پیش در مرکز آموزشی هفت تیر و در بخش کرونا حضور فعالانه داشتند. واقعاً  غم از دست دادن ایشان برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران مصیبتی عظیم است.
وی خاطر نشان کرد:  روحیات و صفات فاضله این شهید مدافع سلامت ، زبانزد بود و یکی از پزشکان و جراحان بسیار فعال و با اخلاقی را از دست دادیم. انشاالله خداوند به ایشان اجر بدهد و روحشان شاد باشد و ما را هم در مسیر ایشان قرار دارد و بتوانیم در این مسیر ثابت قدم باشیم.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی ضمن ابراز تسلیت گفت: یکی از دغدغه هایی که خصوصاً در دانشگاه وجود داشته است، سلامت عزیزانی است که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند. اینکه خداوند به عده ای فرصت داده که بتوانند از این فرصت استفاده کنند و به مردم خدمت کنند؛ نعمتی است که نصیب هر کسی نمی شود.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری افزود: شاید خیلی ها بخواهند کمک کنند، اما ابزار و توان آن را نداشته باشند، اما شهید دکتر شهرستانی با اینکه تخصص جراحی داشتند و می توانستند در بخش کرونا نباشند ولی برای کمک به هم نوعان، خدمات ارزنده ای ارائه دادند و موقعیت را غنیمت شمرده و به فیض شهادت نایل شد.
وی خطاب به مادر شهید اظهار کرد: شما در بزرگ کردن این فرزند که به این سن و سال برسد و بتواند در جامعه نقش خود را ایفا کند، زحمت زیادی کشیده اید.
طبیعتاً هر مادری آرزوی چنین موقعیتی برای فرزندش دارد و از دست دادن فرزند، بسیار دردناک و سخت است و هیچ فردی جز خداوند نمی‌تواند جبران کند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی خاطر نشان کرد: از خدای متعال خواهانم همه همکاران کادر بهداشت و درمان سلامت باشند و صبر به خانواده بازماندگان عنایت نماید و این شهید والامقام ،ذخیره آخرت برای شما باشد و در آن دنیا شفیع ما و نزدیکان خودش باشد.
لازم به ذکر است در پایان لوح تقدیر به رسم یادبود به خانواده محترم شهید مدافع سلامت، شهید شهرستانی اهدا شد. همچنین سید رضا میری جهت تسلی دل خانواده شهید، در وصف شهدای کربلا مداحی سرایی کرد.

خبر : فاطمه دربندی
عکس: همتی

دفعات مشاهده: 460 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر