مراسم پاسداشت روز کارمند در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/3 |
مراسم پاسداشت روز کارمند در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مراسم پاسداشت روز کارمند با حضور اعضای هیئت رئیسه به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده دوشنبه سوم شهریور ۱۳۹۹ در آیین گرامیداشت روز کارمند، اظهار کرد: این هفته را خدمت کارمندان تلاش گر و بی ادعا دانشگاه علوم پزشکی ایران در سطوح مختلف تبریک عرض می کنم و امیدوارم بتوانیم قدردان همه خدمتگذاران نظام سلامت باشیم.
وی دستیابی به شاخص پایین ابتلا و فوت ناشی از ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران را نتیجه زحمات ارزشمند مدیران و  توجه کارکنان دانست و افزود: تمام تلاش خود را جهت تامین تجهیزات حفاظت فردی به کار خواهیم گرفت تا سلامت کارکنان دانشگاه در این شرایط حفظ شود.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه توجه به وضعیت معیشتی کارکنان از وظایف دانشگاه است، افزود: از نظر میزان پرداخت کارانه ها مبتنی بر عملکرد، وضعیت نسبتا خوبی در مقایسه با سایر دانشگاه ها داریم و تقریبا پرداخت ها به روز است.
وی در خصوص تغییر قرارداد نیروهای شرکتی و انجام کار معین، گفت: این کار با هدف اصلاح در پرداخت ها و رعایت عدالت انجام گرفته و تلاش می کنیم تا افزایش ضرایب حقوقی و مزایا در احکام کارکنان اعمال شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین از راه اندازی شرکت تعاونی و ارائه خدمات به صورت مجازی برای کارکنان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: به پاسداشت روز کارمند و تشکر از زحمات همه کارکنان دانشگاه، کارت های چند منظوره در هفته دولت شارژ می شوند.

در ادامه این مراسم دکتر محمود محقق دولت آبادی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع، اظهار کرد: افتخار می کنم که خدمتگزار کارکنان صدیق و کوشا در دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم .
وی افزود: تمام تلاش ما در معاونت توسعه این است که عدالت را برای همه همکاران رعایت کنیم و به نیروی انسانی ارج نهیم.
بنابر این گزارش دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان و دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر از خدمات کارکنان حوزه های مختلف، بر رعایت پروتکل های های بهداشتی جهت مقابله با بحران کرونا تاکید کردند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 293 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر