پیام مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان به مناسبت روز کارمند

| تاریخ ارسال: 1399/6/3 |
پیام مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان به مناسبت روز کارمند

پیام دکتر مریم رسولیان ؛مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور بانوان به مناسبت گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام ایشان به شرح ذیل است:
فرارسیدن هفته دولت، بهانه خوبی است برای تشکر و قدردانی از همه  کارکنان  لایق و کارآمد دانشگاه علوم پزشکی ایران که دست در دست هم، با کوشش و تلاشی ممتد چه در دوران سخت همه‌گیری کرونا و چه قبل از آن در راه حفظ و بقای سلامت جامعه گام‌های محکم برمی‌دارند. ۴ شهریور، روز کارمند مناسبتی  برای سپاس گزاری ویژه از زنان عزیز و زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با قوت و قدرت در خانه و محل کار منشا اثرات مثبت در ارتقای سلامت و فرهنگ خانواده و جامعه ایرانی بوده و هستند.
همزمان  با این قدردانی، گروه هم‌اندیشی توسعه و سلامت زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران را به حضورتان معرفی می‌کنیم. این گروه در راستای سلامت و توانمندسازی بانوان دانشگاه، برنامه‌های نظام‌مند و مستمری را تدارک دیده است و امید دارد که با کمک و همفکری همه بانوان باتدبیر و خوش‌فکر این دانشگاه بتواند گامی موثر دراین راستا بردارد.
ما نیازمند همفکری و دریافت پیشنهادات شما در امر تحقق بخشیدن به این اهداف ارزشمند هستیم.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان
تماس با ما:
hamandishi.zanan.iumsgmail.com

دفعات مشاهده: 438 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر