مسئولیت پذیری ، خوشرویی و رعایت اصول امانت داری؛ ویژگی اصلی یک کارمند نمونه

| تاریخ ارسال: 1399/6/4 |
مسئولیت پذیری ، خوشرویی و رعایت اصول امانت داری؛ ویژگی اصلی یک کارمند نمونه کارگزین نمونه مجموعه مدد: مسئولیت پذیری ، خوشرویی و رعایت اصول امانت داری؛ ویژگیهای اصلی یک کارمند نمونه است.
به نقل از روابط عمومی مجموعه  مدد ایران: به مناسبت چهارم شهریور ماه و روز کارمند؛ مصاحبه ای با کارمند نمونه مجموعه مدد به شرح زیرصورت گرفته است:
خودتان را معرفی کنید و درباره فعالیت هایتان در داروخانه برای ما توضیح دهید؟
به نام خدا بنده فاطمه اسمعیل بگی هستم و از دی ماه سال ۹۴ تا کنون در ستاد مجموعه مدد مشغول به فعالیت می باشم و در طول این مدت مشغول به انجام امور اداری بوده و در حال حاضر با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی به عنوان کارگزین مجموعه مشغول به خدمت هستم.
در مسیر خدمت چه شاخص هایی را رعایت کرده اید که به عنوان کارمند نمونه انتخاب شده اید؟
من همیشه سعی می کنم با انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری خودم را با شرایط محیطی تطبیق بدهم و با حس تمایل همیشگی به یادگیری از آموزش و تجارب همکاران کارهای جدید را یاد بگیرم و پیگیری جدی و مسئولانه تا حصول نتیجه داشته باشم .
ویژگی های یک کارمند نمونه در برخورد با مراجعه کننده به چه نحوی است؟
یک کارمند نمونه در وهله اول باید خودش را در انجام سریع و صحیح امور ارباب رجوع مسئول بداند و با خوشرویی و رعایت اصول  امانت داری ، صداقت، اصالت اداری و ارتباط موثر نسبت به انجام امور مربوطه اقدام نماید.
تاثیر دیگر همکاران در انتخاب شما به عنوان کارمند نمونه به چه میزان بوده است؟
مطمئناً این موضوع در انتخاب حقیر به عنوان کارمند نمونه تأثیر گذار بوده همکاری و همراهی همیشگی همکاران همواره برای بنده قابل ستایش هست.

عکس و خبر: اژدری

دفعات مشاهده: 363 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر