برگزاری جلسه شورای عالی فناوری دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/4 |
برگزاری جلسه شورای عالی فناوری دانشگاه
درخواست واحدهای فناور درجلسه شورای عالی فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری: جلسه شورای عالی فناوری دانشگاه در تاریخ سوم شهریور ۱۳۹۹ با حضور دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه، دکتر سید عباس متولیان ؛ معاون تحقیقات و فناوری، دکتر پورنیک ؛ مدیر توسعه و فناوری سلامت و دکتر راشدی؛ رئیس گروه توسعه زیر ساخت های فناوری در طبقه ششم ستاد سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه درخواست واحدهای فنآور اعم از شرکتها و هسته ها جهت استقرار در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر متولیان در خصوص ارائه ضمانت نامه جهت واحدهای فناور مستقر در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای عقدقراردادهای بیرونی توضیح داد.
در ادامه جلسه دکتر پورنیک ،گزارشی از پیشرفت در خصوص صندوق توسعه فناوری سلامت دانشگاه را بیان کرد .
 همچنین گزارش نشست مشترک با واحدهای فنآور دانشگاه و تصمیم گیری در خصوص نحوه رفع مشکلات آنان ارائه شد.
درپایان جلسه نیز درخواست شرکتهای فناور برای اخذ امتیاز دانش بنیان دانشگاهی مورد بررسی و تائید قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر