راه اندازی کیوسک ترخیص الکترونیک؛ خدمت جدید دانشگاه ایران در هفته دولت

| تاریخ ارسال: 1399/6/4 |
راه اندازی کیوسک ترخیص الکترونیک؛ خدمت جدید دانشگاه ایران در هفته دولت
مدیر امورمالی دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی اولین کیوسک ترخیص الکترونیک در مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) همزمان با هفته دولت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: علیرضا مزدکی؛ مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این خصوص عنوان کرد: به منظور اجرای دولت الکترونیک و کاهش نیروی انسانی در حوزه مالی و اداری بیمارستان ها، دانشگاه علوم پزشکی ایران تصمیم گرفت از کیوسک های موجود در زمینه پرداخت و خدمات الکترونیک استفاده نماید.
مزدکی بیان کرد: یکی از طرح‌های این سیستم ترخیص الکترونیک بیماران در بیمارستانها بدون مراجعه به مراکز ترخیص و صندوق است؛ در واقع فرد می تواند از طریق پورتال های کیوسک وارد سیستم شده، صورت حساب های مالی خود را دیده و خدمات دریافتی را مشاهده نماید و در نهایت از طریق پوز متصل به کیوسک پرداخت خود را آنلاین انجام دهد و بیمار در کمترین زمان ممکن ترخیص شود.

مدیر امورمالی دانشگاه اظهار کرد: این فرایند دو مزیت دارد. اول اینکه بیمار در صف‌های طولانی ترخیص و صندوق سرگردان نمی شود و دوم به صورت آنلاین می تواند از وضعیت صورت حساب های مالی مطلع شود.
وی خاطرنشان کرد : در فرآیند قبلی مراجعه حضوری به مراکز ترخیص لازم بود و فرد باید منتظر ارسال پرونده و رسیدگی می شد و بدون اطلاع از ریز مبالغ ، پرداخت را انجام می‌داد؛ ولی در فرایند جدید بیمار و یا همراه از طریق پورتال می تواند کار ترخیص و صندوق را همزمان انجام دهند.
مزدکی با اشاره به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در این طرح تصریح کرد: فرایند جدید با هدف کاهش نیروی انسانی، شفاف‌سازی صورتحساب های بیمار و استفاده از فناوری های نوین اجرا می شود.
مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: در نظر داریم  از طریق این کیوسک ها، طرح را به شبکه های نوبت دهی در بیمارستان ها توسعه دهیم؛ در واقع هر فرد با مراجعه به یکی از بیمارستان های تابعه می‌تواند نوبت خود را برای بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی رزرو نماید و نیازی به مراجعه حضوری به مراکز مذکور نیست.
وی افزود : دریافت کارت همراه ، خرید لوازم مورد نیاز و دریافت خدمات جانبی در بیمارستانها ازقابلیت های دیگراین کیوسک ها می باشد.
مزدکی ابراز داشت: امیدوارم با راه اندازی کیوسک های ترخیص ، هم دولت الکترونیک اجرا شود و هم شاهد کاهش مراجعات باشیم .
وی با بیان این نکته که اولین کیوسک ترخیص الکترونیک به صورت پایلوت درمجتمع حضرت رسول اکرم (ص) راه اندازی شده است، افزود: ۲۰ کیوسک ترخیص الکترونیک برای بیمارستان رسول اکرم در نظر گرفته شده است.
همچنین سایر بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران تا پایان سال جاری به این کیوسک مجهز  خواهند شد.
 مدیر مالی دانشگاه از نصب اپ های هوشمند ترخیص بر روی گوش های همراه در آینده نزدیک خبر داد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 496 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر