پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز داروساز

| تاریخ ارسال: 1399/6/4 |
پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز داروساز
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با پاسداشت و ادای احترام به داروسازان شهید عرصه سلامت کشور، فرا رسیدن سالروز داروساز را به یکایک اعضای جامعه داروسازی کشور، صمیمانه تبریک گفت.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: دکتر فاطمه فتحی؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی فرارسیدن روز داروساز را تبریک گفت و افزود : ضمن پاسداشت و ادای احترام به داروسازان شهید عرصه سلامت کشور، فرا رسیدن سالروز داروساز را به یکایک اعضای جامعه داروسازی کشور، صمیمانه تبریک میگویم  و امیدوارم ثمره تلاش و همت شبانه روزی شما عزیزان، تامین امر سلامت در جای جای وطن عزیزمان باشد.
وی ضمن اشاره به شرایط کنونی عنوان کرد : ۵شهریور ماه سالروز شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز ایرانی، زکریای رازی امسال رنگ و بوی دیگری دارد. هر ساله ۵ شهریورماه مصادف با سالروز تاسیس دانشگاه و روز داروساز را جشن میگیریم. اما امسال این روز را در حالی گرامی می داریم که در ماه های اخیر، جامعه پزشکی کشور اعم از کادر محترم درمان و داروسازان محترم همگام با تمامی خانواده مدافعان سلامت کشور، با بحرانی همه گیر مواجه بوده اند.
امروز باید بگوییم که داروسازان ایرانی دارای وجاهت و شان قابل توجهی در دنیا هستند. به همین جهت باید نگاه داروسازان ایرانی به بیرون از جغرافیای داخلی دوخته شود. و فعالیت های خود را  با برنامه ریزی ریشه ای مدیران و دست اندرکاران در عرصه جهانی ارزیابی کنند.
معاون غذا و دارو در ادامه اظهار داشت : همکاران داروساز ما در این شرایط بحرانی با ارائه خدمات دارویی اعم از ارائه دارو  و ملزومات پزشکی و همچنین اطلاع رسانی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، دست از تلاش برنداشته و با تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت، ایثار و شرافت حرفه ای، به نحو مسوولانه ای در این عرصه ایفای نقش کردند و کوشش گسترده ای را در تسریع بهداشت و درمان برای آحاد جامعه به کار بسته تا در مقابله با پدیده ویروس کرونا، پیام آور باشند.

دفعات مشاهده: 655 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر