پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز داروساز

| تاریخ ارسال: 1399/6/5 |
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز داروساز
 دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرارسیدن پنجم شهریور ماه، روز داروساز را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
پنجم شهریور زادروز حکیم فرزانه، افتخار بین‌ المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروساز نام‌ گرفته است فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده داروسازان در حوزه سلامت است. ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد.
تلاش جامعه داروسازی در عرصه‌های تأمین و تدارک دارو ، توسعه این صنعت و گسترش آموزش و پژوهش در حوزه علوم دارویی را ارج می نهیم که دستان توانمند داروسازان به مدد تاییدات پروردگار و هم پای مجموعه پزشکی حامی بیمارانی است که به نیت شفای الهی چشم امید به همت بلند این یاوران عرصه خدمت دوخته‌اند.
روز بزرگداشت مقام داروساز و محمد بن زکریای رازی را به داروسازان کشور، به خصوص اعضا هیات علمی و دانشجویان داروسازی دانشگاه دلسوز و شایسته دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و سلامتی و توفیقات علمی این عزیزان مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 247 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر